Četvrtak 29.12.2011.
12:12
Večernje novosti

Optužnica protiv Danijele Vranić

Na sudu zbog ometanja policije u obavljanju službene dužnosti: Danijela Vranić
 

Ona je, kako se tvrdi, 18. septembra oko 21.30, kad je prestonica slavila evropsku titulu srpskih odbojkaša, u centru Beograda izazvala pravi haos dok je u džipu, marke "rendž rover", pod punim gasom, pokušavala da pobegne policajcima, koji su je jurili centralnim gradskim ulicama. Kad su je, posle filmske potere, policajci zaustavili u blizini hotela "Balkan", pevačica je izašla iz vozila kojim je upravljala i gurnula jednog policajca.

Prema izjavama saobraćajaca, zbog nedozvoljene brzine kojom se kretao džip kod Studentskog trga, više policijskih vozila se dalo u poteru za vozilom. Kad su ga zaustavili, kako je za "Novosti" svojevremeno izjavio jedan od saobraćajaca, žena koja je izašla grubo se obratila jednom od njih i pokušala da ode sa lica mesta. Posle toga je privedena na saslušanje.

Vranićeva je prošle nedelje saslušana pred istražnim sudijom. Tvrdila je da nije kriva i da se policija prema njoj ponašala agresivno i da takvo ponašanje organa reda nije uobičajeno prilikom zaustavljanja vozila.

2024 © - Vesti online