Četvrtak 29.12.2011.
06:04
Alo!

Stojke molio Bojanu da mu oprosti!

Vladimir Stojković se izvinio supruzi zbog svojih postupaka
 

Kako piše beogradski “Alo!“ saznaje, na tome je insistirao upravo Stojke jer je shvatio da situacija može da nanese neprocenjivu štetu i njemu lično i klubu za koji igra.
 

Policija: Nema prijave!

Bojana Stojković nije podnela krivičnu prijavu protiv svog zakonitog supruga Vladimira.

- Ona jeste nas zvala i raspitivala se o proceduri na koji način može da prijavi svog muža, ali to do danas nije uradila. Rekli smo joj da ode do najbliže policijske stanice i prijavi ga ukoliko smatra da je to neophodno, ali ona to nije učinila - ispričao je za “Alo!“ izvor iz policije.

- Posle drame koja se odigrala u njihovom domu na Vračaru, u kojem Stojković već nekoliko nedelja ne živi, Bojana je bila odlučna u nameri da čitavu stvar iznese u javnost. Iako analize koje je uradila u Urgentnom centru nisu ukazivale da je povređena, stvarno je planirala da muža prijavi zbog fizičkog napada. Međutim, njegov postupak ju je sprečio u tome! Vladimir je Bojanu zvao telefonom i molio je da se vide. Izvinjavao se zbog svojih postupaka, govorio joj da im je u ovom trenutku, kada i dalje postoji mogućnost da spasu svoj brak, nepotrebno da se u tom kontekstu povlače po novinama - rekao je za “Alo!“ dobro obavešteni izvor blizak supružnicima.


- Na kraju je ipak pristala da se vidi sa Stojketom. Našli su se u stanu i dugo razgovarali o svemu što se desilo. On je tražio da zaborave sve ružno što se dogodilo i rekao da je poslednja stvar koja mu treba u životu da bude predstavljen kao nasilnik. Pomenuo joj je da bi mu takva reputacija donela veliku štetu u njegovom klubu. Bojana je na kraju pristala da ne preduzima nikakve postupke protiv svog supruga i dala izjavu da nije pretučena - zaključuje izvor lista “Alo!“.

2024 © - Vesti online