Utorak 03.01.2012.
10:00
M.D. - Vestionline

Seksi scene da vam stane dah (18+)

Dajen Lejn je zablistala u filmu "Neverna žena"
 

Olivije Martinez i Dajen Lejn


Film “Neverna žena“ obiluje scenama seksa, jedna od najboljih je ona u kojoj Olivije Martinez zavodi Dajen, čineći je preljubnicom i nevernom ženom. A šta je to toliko seksi ovde? Pa ono što je zabranjeno je uvek seks, zar ne? Pogotovo ako vas na greh tera muškarac kao što je Martinez.

Džejms Spajder i Debra Kara Unger


Grupa ljudi, u filmu Sudar, upražnjava seks na veoma neobičan način. Osim što vole da upražnjavaju seks dok voze kola pri velikoj brzini, lože se na ožiljke, prelome i povrede. Scena koju smo vam pripremili nije baš tog “sudaračkog” tipa, šta više, krajnje je normalna naspram gore navedenog fetiša, ali je vrlo eksplicitna i puna strasti. Muški deo će se složiti, ponajviše zbog Debre Unger.
 

Deniz Ričards, Niv Kembel i Met Dilon


Naravno, u pitanju je trojka i film “Divlje strasti”. A sama činjenica da je trojka u pitanju već dovoljno govori šta ovu scenu čini toliko seksi… dve zgodne glumice I jedan od seksiplnijih muškaraca u Holivudu. Za vreme kada je snimljen film, 1998 godina, ovo je vrlo smela scena.
 

Hilari Svonk i Kloi Sevinji


U filmu “Dečaci ne plaču”, oskarovka Hilari Svonk tumači ulogu Brendona Tine, tačnije igra devojku koja ima poremećaj u seksualnom identitetu. Ono što jeste seksi u ovoj numeri prema filmskim kritičarima, a pritom probajte da zaboravite (ili nemojte!) da je Hilari ovde devojka odnosno dečko, jeste strast i ljubav između ove dve glumice, ali i orgazam sa velikim "O" koji doživljava Kloi.
 

Hale Beri i Bili Bob Tornton

Svako ko je pogledao film “Bal monstruma”, pošto je čuo izgovorenu rečenicu Hale Beri “ Učini da se osećam tako dobro”I pogledao scenu, ostao je bez teksta. Scena seksa je toliko realna i sirova da je potpuno jasno zašto je dospela na listu.
 

Mila Kunis i Natali Portman


Šta reći više osim dve seks bombe na jednom mestu u vatrenom zagrljaju. Dve žene, scena oralnog seksa i glasan orgazam Natali Portman.

Već smo pisali o ovom filmu, pa da se ne ponavaljamo, pogledajte video.

Pročitajte još:

1. A naj filmski striptiz je...

2. Seksi scena na koju se svi lože

3. Filmovi koji su šokirali svet

4. Orgazam na holivudski način


2024 © - Vesti online