Četvrtak 29.12.2011.
08:00
Smedia

Pronađite suknju koja laska vašem stasu

Bitna je dužina suknje, ali i materijal
 

IDEALNA DUŽINA

Prva stvar na koju bi trebalo da se fokusirate je dužina suknje. Dobro opšte pravilo koje nesmete zaboraviti je da ako imate više od 35 godina mini suknja više nije opcija za vas. Nisu samo kratke suknje seksi. Na primer, suknja do kolena sa izrezom sa strane je dobar izbor ako želite da istaknete sve ženske atribute. Takođe, džite se jednostavnijih krojeva, naročito ako ste stariji. Izbegavajte suknje sa niskim strukom i naborima.

MATERIJAL I KROJ

Klasična suknja sa dubljim strukom koja prati liniju tela je izbor sa kojim nećete pogrešiti bez obzira koliko godina imate i koji je vaš oblik tela. Ona će istaći struk, sakriti stomak, ali i višak na kukovima i butinama ako ga imate.

PRAVA VELIČINA

Odaberite suknju prave veličine koja će lepo da vas zategne oko kukova, ali ćete moći normalono da se krećete. Suknje koje su sasvim pripijene uz telo, otežavaju kretanje, ali ne stoje dobro većini žena.
 

UNIVERZALNA TEKSAS SUKNJA

Dok će neki možda tvrditi da teksas suknje više nisu moderne, nećemo se složiti sa tim. Suknje od tamnog teksasa mogu izgledati seksi ako ih nosite sa smelom košuljom i visokim potpeticama. Takođe, možete da ih nosite i prilikom večernjeg izlaska, a ako ih uparite sa modernim džemperom i čizmama dobićete odličnu kombinaciju za svaki dan.

2024 © - Vesti online