Nedelja 01.01.2012.
10:30
M. D. - A. M. - Vestionline

Vanzemaljci su među nama!

Foto: Ilustracija
 

Prvi koji su uočili NLO u 2011. godini bili su Argentinci. Naime, njihovi piloti su imali bliske susrete treće vrste, a argentinske vlasti su formirale i specijalnu komisiju za istraživanje ovih pojava. Peruanci su imali tu čast da ugledaju goste na svom nebu ili je to možda ipak bila samo kometa

Nedugo posle ovog događaja, američki FBI je objavio dokumenta na internetu, u kojima se tvrdi da su pronađena tri leteća tanjira u Rozvelu 1947. godine, čime je potvrđeno postojanje vanzemaljske egzistencije. Potom se oglasio i bivši član MUFON-a (NASA-ina neprofitna organizacija za istraživanje NLO-a) koji je tvrdio kako NASA krije postojanje vanzemljaca. Bela kuća je naravno sve ovo demantovala, ali sa velikim zakašnjenjem.

Vanzemaljci nisu zaobišli našu zemlju ove godine. Da stvar zaista dobija još više na ozbiljnosti, veliki sajt poput “Vikli vorld njuz”, izveštavao je o srpskoj NLO pojavi. Najpre su vanzemljaci primećeni u Kruševcu. Žitelji ovog grada u "ekvatorijalnoj" Srbiji tvrde kako su psi ovog leta 2011. lajali kao nikad pre.

Podsetimo da je i bivša Jugoslavija imala svoj Rozvel svojevremeno. Slovenija je 1966. bila meta vanzemaljskog pohoda, ali je ovaj događaj do skoro čuvan kao tajna. Tom prilikom pronađeno je telo za koje je posle obdukcije u Beogradu utvrđeno da nije ljudsko biće.

Priča dobija još veću težinu kad vam bivši vojnici JNA posvedoče da su jurli vanzemaljce 1986. godine na nebu iznad Zadra. Hrvatska je i ove 2011. imala prilike da se suoči sa neobjašnjivim tragovima na svojim poljima u Dalmaciji.

Međutim, svet još uvek ne mora da brine. Srbin Momčilo Radovanović iz Johanesburga imao je 215 susreta sa vanzemaljcima i NLO, ali prve ozbiljnije susrete čovečanstva sa gostima iz dalekog svemira ne predviđa pre 2031. godine. Ti će se susreti, prema Radovanoviću, desiti u SAD-u i Južnoj Africi.

2024 © - Vesti online