Utorak 05.01.2010.
12:00
Vestionline

Bogunović potpisao za Kadiz

Brzonogi 24-godišnji napadač juče je predstavljen u klupskim prostorijama, a predsednik Kadiza Antonio Munjoz je rekao da je dogovor postignut prošle nedelje.

"Bogunović odlično igra po levom boku i njegovi glavni kvaliteti su eksplozivnost i brzina. On zna da osvaja prostor i može da doprinese puno asistencijama i golovima. Imam velika očekivanja i verujem da će on biti važan igrač", rekao je sportski direktor kluba koji se takmiči u španskoj Segundi, Hulio Fernandez Pegero.

Prema pisanju beogradske štampe, pored Ljajića, Petrovića i Dijare, iz Partizana bi mogli i Nenad Đorđević, Brana Ilić, Nikola Vujović i jedan od rezervnih golmana, Darko Božović ili Aleksandar Radosavljević. Goranu Gavrančiću je istekao ugovor i on je slobodan igrač, a postoji mogućnost da još neki fudbaleri odu na pozajmice.

Što se tiče odlaska dosadašnjeg kapitena Nenada Đorđevića oglasio se i predsednik kluba Dragan Đurić.

"Ne teramo Đorđevića. Nenad je kapiten, a sve priče o tome da želimo da ga oteramo jer je bio blizak nekim ljudima su potpune budalaštine," rekao je Đurić.

'Crno-beli' su do sada angažovali trojicu novih igrača, Vojislava Stankovića (OFK Beograd), Predraga Mijića (Spartak) i Aleksandra Davidova (Hajduk Kula).

Pripreme za polusezonu u kojoj će beogradski klub braniti oba domaća trofeja počinju 15. januara.

2024 © - Vesti online