Sreda 28.12.2011.
11:03
Vestionline, Press

Odrastao sam u ratnom Vukovaru, zato izgledam starije

Milan Mačvan: Ja se ovako šišam od svoje desete godine

Krilni centar crno-belih i najbolji skakač prve faze Evrolige ističe da želi da se ove sezone okiti sa što više trofeja.

"Ne znam stvarno zbog čega te priče oko mog godišta, verovatno jer sam iz ratnog područja pa zbog toga", nasmejao se Mačvan, i dodao:


"Ne znam šta da odgovorim, možda da se izbrijem, pa ću da izgledam mlađe".

Na pitanje da li je to možda i zbog zalizaka koji su upadljivi, jer se šiša vrlo kratko, Mačvan je odgovorio da to nema veze.

"Ja se ovako šišam od svoje desete godine, evo, pitajte Raduljicu, on me zna dugo godina. E sad, koje sam godište neka ostane tajna. Možda su me u opštini prijavili sa šest godina", još jednom se našalio igrač Partizana.

Mačvan je zatim ocenio da je 2011. bila relativno uspešna za njega, ali i dosta turbulentna, istakavši da od sledeće godine očekuje mnogo više.

"Što se klupskog nivoa tiče, godina mi je sa dosta oscilacija. Počeo sam sezonu u Makabiju, a posle sam došao u Partizan na moje insistiranje i veliko zadovoljstvo, a drago mi je da me je i Partizan izabrao. U Izraelu sam osvojio dva trofeja, titulu i kup, a igrao sam i finale Evrolige. Nadam se da će mi i u Partizanu naredna godina biti uspešna. Ostala su nam tri takmičenja i imamo šansu da osvojimo trofeje", rekao je Mačvan. 

2024 © - Vesti online