Sreda 28.12.2011.
14:07
D. Lj. J. - Vesti

Očekujem 12 poena od Makedonaca

Samouveren: Željko Joksimović
 

- Pre dve godine koncert na ovom mestu bio je moj najbolji nastup u karijeri. Snimak sa tog koncerta puštam mojim prijateljima da bi im pokazao i dokazao da ste vi sjajna publika koja najbolje peva moje pesme. Verujem da će ovaj koncert biti još bolji - rekao je Željko i nije pogrešio.

Najgrlatije bile su devojke koje pevale njegove pesme ili jednostavno vrištale. A, Joksimović je ređao hitove, a onda seo za bubnjeve i raspalio. Sa neviđenom lakoćom i puno strasti odsvirao je jednu od svojih pesama. Publika je njegovo muziciranje nagradila ovacijama, dok ga je tik uz binu sa čašom vina u ruci bodrila i verenica Jovana Janković.

Kao gosti na njegovom koncertu nastupili su Kaliope Bukle i Hari Varešanović, koga je Željko predstavio rečima: "Samo on može da otpeva moje pesme bolje od mene!" Hari je, naravno, otpevao "Lejlu", a potom se mikrofona ponovo latio Željko koji je na bis otpevao nekoliko pesama, među kojima i "Jovano, Jovanke", koju je posvetio Jovani.
 

Progovorio Hari

Hari Varešanović konačno je progovorio o izboru Maje Sar za bosanskog predstavnika u Azerbejdžanu.
- Naravno da mi je žao što neću predstavljati Bosnu na Evrosongu. Žao mi je i što se u Baku neću družiti sa Kaliope i Željkom. Bilo bi dobro da tamo odmerimo snage i vidimo ko koliko može. Ali, bože moj, nije to kraj sveta. Evrosonga će biti, samo da je zdravlja, možda ću ići neki drugi put - rekao je Varešanović.

2024 © - Vesti online