Sreda 28.12.2011.
10:33
Vestionline, Press

Džajić: Nemam više nameru da se vraćam u Zvezdu

Farsa oko povratka Dragana Džajića u klub

Džajić je gostujući u emisiji televizije B92 "Između dve vatre" potvrdio da je prihvatio ponudu aktuelne uprave da se vrati i da je sa njima o tome pričao nekoliko puta posle debakla na derbiju. On tvrdi da mu je predočeno da je "situacija u klubu ozbiljna i da im je njegova pomoć dragocena".

"Ja sam dao svoj pristanak, ali ne znam kako je došlo do ovoga kasnije. Očekivao sam da se moj pristanak ratifikuje na sednici Upravnog odbora, ali posle te sednice niko me nije zvao, šta će biti na Skupštini kluba ne znam", rekao je Džajić u emisiji Jugoslava Ćosića.

"Nemam više nameru da idem dalje u sve to...To sam tako shvatio i prihvatio da život ide dalje, kao da se ništa nije ni dogodilo. A bio sam spreman da se založim i pomognem koliko god mogu u ovom trenutku", dodao je Džajić.

Na pitanje da li će se kandidovati na prvim sledećim izborima za predsednika kluba Džajić je odgovorio da "ne bi sada pričao o budućnosti".

On nije želeo da komentariše sudski proces koji je u toku protiv njega i još trojica bivših čelnika Zvezde, ali je dodao da veruje da će na kraju "biti slobodan čovek".

"Dok sam bio na čelu kluba ni jedan fudbaler nije otišao iz zvezde bez saglasnosti trenera, Upravnog odbora i bez znanja cene transfera. Ja nemam šta da priznam, ja nisam ništa uradio i to govorim vama javno pred tv kamerama. Kategorički tvrdim da nije bilo mešetarenja, jer Crvena zvezda je ozbiljan klub", zaključio je Džajić.

2024 © - Vesti online