Utorak 27.12.2011.
15:22
S. Đ. - Vesti

Nagrade za najbolje na estradi

Ponosni na nagrade: Filip Miletić i Miloš Roganović sa urednicom estradne rubrike "Vesti", Draganom Petrović
 

Naime, naši čitaoci su za hit godine izglasali pesmu "Bred Pit" u interpretaciji Severine Vučković. Pošto je ona u poodmakloj trudnoći i nije mogla da doputuje iz Splita u Beograd, nagradu su preuzeli autori pesme Filip Miletić i Miloš Roganović, čuveni "aspirinci" koji su nadimak zaradili posle hita "Aspirin" napisanog za Seku Aleksić.


- Slušaj, ja ću da glumim Breda Pita, a ti glumi Severinu - dogovorili su se veseli momci pozirajući našim fotoreporterima s priznanjima "Vesti" u rukama. Severina je, doduše, imala malo jaču bradu na licu, ali je zato Bred Pit bio bolji od pravog. 
 

Čola u karantinu, Severina u Splitu

Najbolji pop pevač po oceni kolega Zdravko Čolić bio je u karantinu pred novosadski koncert, pa smo mu nagradu uručili uoči samom nastupa u novosadskom Spensu.
- Hvala kolegama i "Vestima" na ovom lepom priznanju. Zaista mi je drago - rekao je Čola i istrčao na binu. Na dodeli nije bila ni Severina Vučković, ali iz opravdanih razloga - uskoro će postati mama, pa nije mogla da doputuje iz Splita u Beograd.
- Drago mi je zbog priznanja "Vesti" i što se pesma "Bred Pit" svidela publici. Od srca hvala svima - rekla je Severina Vučković.

- Ljudi moji, ovo je najsrećniji dan u mom životu! Nisam ni sanjala da ću danas upoznati mog omiljenog glumca. Baš dobro što nije došla Severina, važno je da je došao Bred - rekla je Romana i dodala da je naš, srpski Bred Pit bolji od pravog jer je lepši i viši.
Za to vreme, Saša Kovačević je ćaskao sa voditeljkom Danijelom Jankov koja je došla da snimi prilog za svoju emisiju "Ekskluziv". Šalili su se i smejali, pa je neko rekao da će odmah obavestiti Nemanju Stevanovića, za kojeg se priča da je u vezi sa Danijelom.


- Vidite, rešio sam da drugaru preotmem devojku. Samo mi kažite da li je Nemanja glasao za mene. Ako nije, gotovo je - uzeću mu devojku i neću više da se družim sa njim. Ostaće i bez devojke i bez prijatelja - smejao se Kovačević, koji je došao sa ocem Draganom, koji mu je i menadžer.


- Nisam ni sanjao dokle će da dogura i šta će mi sve prirediti. Imao je 16 godina kada sam ga odveo na splav mog poznanika i zamolio ga da čuje Sašu kako peva. Mislio sam da će reći da je još mlad, ali čovek se oduševio i odmah su se dogovorili o nastupa. Bio sam u šoku. Ni kriv, ni dužan, sasvim neplanirano nađoh se i ja u estradnom svetu - pričao je Dragan Kovačević i otkrio da mu je najveći problem kako da svog sina spavalicu razbudi.

 
- Sreća, pa živimo u komšiluku "Vesti", tako da sam uspeo da se dokotrljam do vas u dva popodne. Teže mi je da ustanem oko podneva, nego da napravim hit. Evo, već koliko sutra počinjem da pravim novu pesmu koja će biti hit iduće godine da ponovo dobijem vašu nagradu - rekao je Saša. Za razliku od njega koji je naše priznanje dobio drugu godinu zaredom, Romana je na priznanje "Vesti" čekala punih 10 godina.

Ćaskanje: Miloš Roganović, Filip Miletić, Danijela Jankov i Saša Kovačević
 


- Prvi put sam nagradu "Vesti" dobila na početku karijere za pesmu "Samoodbrana" a, evo, deset godina kasnije kao da opet počinjem. Protekla decenija je mi je bila burna, doživela sam i preživela ono što nisam ni sanjala. Ali, i pored svega, zadržala sam vedar duh, a presrećna sam zbog vašeg priznanja koje mi je ulilo još više samopouzdanja - bila je iskrena Romana.
 

Brena u Americi, Vesna u Australiji

Nagradu za najboljeg folk pevača po glasovima naših čitalaca Šabanu Šauliću uručena je u Grandu.
- Ovo priznanje mi je veoma drago jer mi ga je dodelila moja publika i vaši čitaoci. To je dokaz više da se ovo što radim vredi i da se sviđa ljudima - rekao je Šaban Šaulić. Za najboljeg folk pevača po gasovima kolega izabran je Aca Lukas, ali nije došao da preuzme svoju nagradu. Opravdano su izostale Lepa Brena (najbolja folk pevačica po glasovima kolega koji su njenu pesmu "Ne bih ja bila ja" proglasili za hit 2011) koja je u Americi i Vesna Zmijanac (najbolja folk pevačica po glasovima čitalaca koji su izabrali njenu pesmu "Sokole" za hit godine), koja se nalazi na turneji u Australiji. Njima će nagrade biti uručene naknadno.

2024 © - Vesti online