Ponedeljak 04.01.2010.
20:51
Vestionline

Rajevac: Kapitenska traka Esijenu

Rajevac na ovom takmičenju koje počinje u nedelju u Angoli, ne može da računa na kapitena Mensaha i njegovog zamenika Apiju, a najviše ga brine to što je i Esijen takođe lakše povređen i verovatno neće igrati na samom startu turnira.

"Videćemo još da li ćemo Esijena u vatru gurnuti odmah. Od njega očekujemo, da u odsustvu Mensaha i Apije, preuzme ulogu vođe u timu, kao i kapitensku traku. Povrede igrača svakako su problem, ali moramo nastaviti dalje", izjavio je Rajevac.

Povodom učešća reprezentacije Gane na Afričkom kupu, oglasio se i bivši selektor ove zemlje Ratomir Dujković.

"Svako ko misli da će protiv Gane, koja ima mnogo novih igrača, lako odigrati, grdno se vara. Gana će mnogima stvoriti probleme i biće najveće iznenađenje turnira u Angoli", rekao je selektor mlade reprezentacije Srbije i dodao:

"Rajevac je već pokazao da može od mladih igrača da napravi zvezde. Videli ste već šta je sve napravio sa Ganom na putu do Mundijala. Mladi igrači sa kojima će igrati na Afričkom kupu nacija jesu budućnost Gane i nemojte se iznenaditi ako odigraju sa puno samopouzdanja, jer će ih Rajevac silno motivisati. Ti mladi igrači su svetski šampioni u uzrastu do 20 godina i žele da se dokažu. Mnogi će se iznenaditi", dodao je nekadašnji selektor "crnih zvezda" Ratomir Dujković.

2024 © - Vesti online