Ponedeljak 26.12.2011.
15:31
24sata.info

Muškarci ne žele vezu sa Šarliz Teron?

Zvezda novog filma "Young Adult", povodom kojeg je nedavno progovorila o svojim školskim danima, u intervjuu Pirsu Morganu na CNN-u rekla je kako veruje da njena ekscentričnosti odbija potencijalne udvarače.

Kome se ona ne sviđa?

 Šarliz, na primer, ne veruje da će se ikada udati, a još ne želi ni decu. I u glumačkom poslu zanimaju je nekonvencionalne ličnosti, što je uostalom i pokazala svojim, Oskarom nagrađenim, portretom ubice u filmu "Čudovište".

- Mislim da su žene složena bića, a malo ko želi istraživati manje privlačne strane žene, naše mane...., smatra prelepa glumica.

Odranije je poznato da je Šarliz uvek i pre svega svoja, pa tako zna i napiti muškarca i pritom biti vulgarna. Vil Smit hvali ipak njenu sposobnost da komunicira s ljudima u rasponu od geta do Bele kuće.

Kada je reč o mogućim kandidatima za njenog novo dečka, Šarliz je nedavno "bacila oko" na britanskog princa Harija (27), pa se tom prilikom i našalila da je s njim u braku. Glumica, naime, ceni prinčev dobrotvorni rad u Africi, pa se s njim upoznala kako bi zajedno delovali na tom polju.

- Otišli smo zajedno na utakmicu pola, a pokušaćemo neštoi da učinimo za Afriku.

Princ Hari: Novi izabranik?

Neverovatno je koliko se glasine o njemu brzo šire, što mu sigurno teško pada. On je tako predivan - rekla je zanesena Šarliz.

Lepa glumica stalno se viđa i s Kianu Rivsom (47), kojeg poznaje više od petnaest godina, ali se i tu radi isključivo o prijateljskom odnosu. No očito joj, kako je mnogo puta istakla, mnogo znači muško društvo.

2024 © - Vesti online