Nedelja 25.12.2011.
09:09 >> 11:21h
Beta

Pištolji i noževi radili noćas

Foto:Ilustracija

Prema rečima portparola Hitne pomoći Nade Macure, incident se dogodio u 00.46, a mladić je sa prostrelnom ranom leve butine prevežen na reanimaciju Kliničko-bolničkog centra u Zemunu.

Na Ceraku, u Petefijevoj ulici, pola sata posle ponoći mladić star oko 19 godina uboden je u stomak, kazala je Macura. Desetak minuta kasnije, u Ulici Blagoja Parovića, muškarac star oko 24 godine uboden je u potiljak. Macura je kazala da je rana duboka do kosti, ali bez sumnje na prelom lobanje. Mladić je uz obilno krvarenje, sa rascepom gornje usne i izbijena dva zuba, prevežen u reanimaciju Urgentnog centra.

Mladić star 21 godinu naneo je povrede nožem dvojici mladića, rečeno je jutros Beti u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Prethodno je u ulici Kneza Višeslava, uz pretnju nožem pokušao radniku kioska da oduzme novac.

Mladić, čije ime policija nije saopštila, ušao je zatim u autobus na liniji 53 i pretio vozaču da vozi bez stajanja. Policajci Rakovice uspeli su da ga privedu, a kako je rečeno, od ranije je bio poznat policiji.

2024 © - Vesti online