Subota 24.12.2011.
22:29
Vestionline

Jovanović: Zvezda motivisana, mi istrošeni!

'Evo šanse da se popraviš' - Vlada Jovanović i Ejsi Lou

Košarkaši Partizana mt:s u nedelju od 20 časova dočekuju Crvenu zvezdu u derbiju 13. kola Jadranske lige.

"Utakmica je važna pre svega što dolazi posle Evrolige, što dolazi posle utakmice protiv Armanija koja je dosta toga odlučivala i praktično nas je istrošila u svakom pogledu i fizičkom i psihičkom. Nama su potrebne dobre utakmice, mi njih moramo da tražimo zbog dizanja forme u svakoj sledećoj prilici i ta prilika je u nedelju", rekao je Jovanović.

Trener Partizana kaže da Zvezda ima vrlo dobre igrače, koji imaju iskustvo igranja u Jadranskoj ligi, a da su dovođenjem Omara Tomasa dobili izuzetno pojačanje.

"Znamo da neće biti lako, jer nam dolazi nam motivisan protivnik. Mi smo spremni i trudićemo se da u naredna dva dana uradimo sve da dignemo ekipu na jedan zavidan nivo i pružimo svoj maksimum na utakmici koja nam sledi", dodao je strateg srpskog šampiona.

Ulaznice za meč Partizana i Zvezde neće biti u slobodnoj prodaji, s obzirom da je utakmica proglašena utakmicom visokog rizika. Prema Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama smanjuje se kapacitet dvorane i iz tog razloga važiće samo godišnje, kao i sponzorski paketi.

2024 © - Vesti online