Subota 24.12.2011.
19:11 >> 19:24h
Vestionline

Stanojević: Ako smene Krstajića, odlazim!

 

Stanojević: Potpuno sam uz Krstajića!

Posle istupa u javnosti sportskog direktora Mladena Krstajića, koji je sasuo mnogo optužbi na račun predsednika Dragana Đurića i uprave kluba, oglasili su se navijači, a onda i Stanojević. On je priznao da su ga kontaktirali pojedini članovi rukovodstva i ubeđivali ga da ostane trener čak i ako smene Krstajića.

"Naravno da sam upoznat sa svakim detaljem. Pratim svaki forum, svaku izjavu, svaki mejl podrške. Sve što je rečeno - rečeno je da bi se javnost i svaki navijač Partizana upoznali sa istinom. Nama je žao što je došlo do toga, svesni smo svega, ali i Krstajićev i moj nastup je u interesu kluba i za dobrobit i bolju budućnost Partizana. Rečeno je sve ovo već upravi u lice na sastancima Upravnog odbora i na sekretarijatima, ali nije vredelo. Prelazili su preko svega! Morali smo javno da iznesemo detalje. Potpuno sam uz Krstajića! Sve radimo samo u interesu kluba, dok svi ostali nastupaju u ličnom interesu i radi lične promocije. Nama je samo Partizan iznad svega! Slične stvari smo već govorili. Ja sve u mojim izjavama, samo što je Krle imao i druge priče koje iskaču iz mojih ovlašćenja! Ali, sto odsto sam uz njega. Ne postoji problem da odemo. Sutra ću napustiti klub ako je u interesu Partizana, ali ću se do kraja boriti za istinu! Neka me suspenduju, oteraju. Ali moram da se borim za klub čiji sam deo celog života. Odlazim i ja ako oteraju Krleta", zaključio je Aleksandar Stanojević.

Vuk Rašović: Ako odu Stanoje i Krle, odlazim i ja!

 

Trener Teleoptika Vuk Rašović odbacio je da će preuzeti klupu Partizana ukoliko sportski direktor Mladen Krstajić bude smenjen, a trener Aleksandar Stanojević napusti klub.

 

Rašović je rekao da u potpunosti podržava Krstajića i Stanojevića u njihovom sukobu sa predsednikom Draganom Đurićem.

 

"Ukoliko Krstajić dobije otkaz, a Stanojević se povuče, isto ću uraditi i ja. Mi smo svi deca Partizana i sve što radimo - radimo u interesu kluba. Partizan nam je dao sve u životu i više nego što možemo ikada da mu vratimo", rekao je Rašović.

 

Rašović je bio pomoćnik u stručnom štabu prvog tima u vreme dok je crno-bele vodio Goran Stevanović, kasnije i Stanojević, a u januaru je nasledio Zvonka Vargu na klupi Teleoptika.

2024 © - Vesti online