Subota 24.12.2011.
16:22 >> 19:11h
Vestionline

Kaka ide iz Reala u PSŽ

Trenutno se Kaka nalazi u Brazilu gde s porodicom porslavlja Božić. Ali, pošto 29-godišnji plejmejker ne može da se nametne treneru Murinju, ozbiljno razmišlja o tome da promeni sredinu.

Arsenal i Čelsi su još letos bili zainteresovani za brazilskog fudbalera, a navodno, za Kaku je sada najviše zainteresovan PSŽ, na čelu sa sportskim direktorom, Leonardom.

Brazilac, koji je svojevremeno posredovao u transferu Kake u Milan poslaće Madriđanima ponudu oko 40 miliona evra, što je za 27 miliona manje nego što ga je kraljevski klub platio 2009. godine.

Kaka bi na taj način ponovo sarađivao sa trenerom Karlom Anćelotijem, koji će uskoro i zvanično postati trener Pari Sen Žermena.

Ekipa koja je najveći favorit za osvajanje titule šampiona Francuske na pragu je da angažuje Dejvida Bekama, a prema pisanju lista klub koji odnedavno za vlasnike ima bogate Arape želi i Karlosa Teveza iz Mančester sitija.

Kaka je u dresu Milana osvojio titule šampiona Italije, Evrope i sveta, a bio je i prvak sveta sa selekcijom Brazila 2002. godine.

2024 © - Vesti online