Subota 24.12.2011.
12:16
Kurir

"Neko će zbog ovoga u zatvor"

Vukadinović: Moraće da odgovaraju direktor i predsednik

Prema njegovim rečima, izjave sportskog direktora Mladena Krstajića su obično lupetanje. Čim se vrati sa službenog puta iz Crne Gore, obaviće razgovor s predsednikom Draganom Đurićem kako bi video da li je zaista bilo nepravilnosti u poslovanju.

"Nisam u zemlji, ali na internetu sam video o čemu je reč. Ono što je rekao Krstajić, deluje kao obično lupetanje. To su ozbiljne optužbe i ovog puta ću insistirati da isteramo stvar do kraja. Moraće da odgovaraju direktor i predsednik, koga ću lično pitati za pojedinosti koje čujem prvi put od Krstajića. Vreme je da jednom zasvagda rešimo to".

Svako će odgovarati za izrečeno, a optužbe su takve da će ovog puta neko morati da završi u zatvoru - poručio je potpredsednik Vukadinović iz Podgorice.

Predsednik Đurić i potpredsednik Branko Ružić juče nisu želeli da se oglašavaju u medijima, ali obavili su sastanak u zgradi "Zekstre“ u Zemunu, gde su razmatrali šta dalje treba da čine. S njima nije bio generalni sekretar Darko Grubor, koji je bio na operaciji, a po svemu sudeći, očekuje se da će u toku današnjeg dana FK Partizan izdati zvanično saopštenje. 

2024 © - Vesti online