Četvrtak 22.12.2011.
17:32
Beta

Osvojio Lamborginija i odmah ga slupao

Već okačio tablu za prodaju

Dop je rekao da je za automobil već dobio ponude i da će ga sledeće nedelje poslati ovlašćenom preprodavcu u Las Vegasu.

Nekoliko sati pošto je uzeo ključeve za Murcielago Roudster koji je osvojio u nagradnoj igri prodavnica Maverik, Dop (34) je izgubio kontrolu nad vozilom.

Dop je Asošijeted presu rekao da oštećenja nisu velika - probijen karter za ulje, probušena guma i nekoliko ulubljenja i ogrebotina na prednjem i zadnjem delu. Otac šestoro dece je rekao da ne može da plaća porez na automobil niti troškove osigurnaja, koji iznose 3,500 dolara za šest meseci.

Nije ovo auto za sneg i šestoro dece, zaključio Dop

Dop je vodio u vožnju članove porodice i prijatelje. Vozio je brzinom od 72 kilometara na sat kada je skrenuo i naišao na poledicu. Automobil je poleteo preko ivičnjaka i zaustavio se na 23 metra od puta. Niko nije bio povređen.

Policija je saopštila da gume sportskog automobila nisu pogodne za led i da je taj auto jednostavno previše snažan - a pri tom i izrazito lagan, budući da ima delove od ugljenicnih vlakana. Dop je rekao da nije ni nameravao da dugo zadrži auto jer previše košta.

2024 © - Vesti online