Četvrtak 22.12.2011.
13:39
Beta

Ima 22 godine i vlasnica je najskupljeg stana na svetu

Mlada Ruskinja studira u SAD, a inače ima prijavljeno boravište u Monaku, gde njen otac planira da kupi lokalni fudbalski klub koji nastupa u francuskom prvenstvu. Ribolovljev se, kao i ostali ruski tajkuni obogatio 90-ih godina prošlog veka, a poznat je kao “kralj veštačkog đubriva”. Bogati otac omogućio je Ekatarini da kupi stan sa deset soba i ogromnom terasom na adresi Central park vest 15 i time potuče rekordnu cenu nekretnine na Menhetnu.

Bogati otac omogućio je Ekaterini da sada kupi stan sa deset soba i ogromnom terasom na adresi Central park vest 15 i time potuče rekordnu cenu nekretnine na Menhetnu. Do sada je najskuplji stan u tom delu Njujorka, inače poznatom po paprenim cenama nekretnina, imao investicioni menadžer Džej Kristofer Flauers koji je svoj stan 2006. platio 53 miliona dolara. Predstavnik za medije Ribolovljeve izdao je saopštenje povodom kupovine u kojem je objavio da je ona obavljena u ime firme povezane sa ćerkom ruskog oligarha.

Ekaterinin otac se razveo od njene majke Elene sa kojom je 23 godine bio u braku, iz kojeg pored Ekatarine ima još jednu ćerku. Elena Ribolovljeva optužila je Dmitrija u brakorazvodnoj parnici da je imao seriju vanbračnih veza, a od razvoda bi mogla da naplati 3,5 milijardi dolara. Međutim, novi stan od oko 630 kvadrata koji je otac kupio Ekaterini neće moći da pripadne Eleni pošto je upisan na ćerkino ime.

Ribolovljeva je krenula stopama svoje vršnjakinje Petre Eklston, ćerke Bernija Eklstona, šefa Formule 1 i njegove žene Slavice. Petra je letos za 85 miliona dolara kupila najskuplju kuću u Americi, a vlasnici ovog luksuznog doma u Los Anđelesu prvobitno su tražili 150 miliona dolara.

2024 © - Vesti online