Četvrtak 22.12.2011.
06:05
Večernje novosti

U "Parovima" i Pančev i Šekularac

Nekadašnja Zlatna kopačka Evrope: Darko Pančev
 

U domaćim rijalitijima okušali su se pevači, glumci, manekeni, starlete, političari, ali pravi i provereni sportisti još nisu. Produkcijski tim televizije Hepi, odlučan da sastav druge sezone "Parovi" bude neprevaziđen, upotrebili su sve pregovaračke sposobnosti da u rijaliti uđu Dragoslav Šekularac i Darko Pančev.

"Parovi" počinju u subotu, a izvor blizak produkciji kaže da pregovori još nisu okončani potpisivanjem ugovora, te da ova televizija ne odustaje od daljih ubeđivanja.
 

Dragoslav Šekularac

- Jasno je da bi Šekularac i Pančev imali šta da pokažu i da je mnogo njihovih obožavalaca, koji ne bi skidali pogled sa ekrana - kaže izvor bliskog TV Hepi, koji, pak, nije mogao da nam potvrdi hoće li ova dvojica sportista učestvovati u rijalitiju "Parovi".

- Njih dvojica su pravi primerci džet-seta, proputovali su svet, videli mnogo toga, pa bi njihove priče bile svakako zadovoljstvo slušati.  

Šekularac, možda, ne bi smeo zbog godina i bolesti da se izlaže velikom naporu, ali od stručnog tima televizije Hepi dobio je uverenje da bi u vili Laneta Gutovića i Vanje Kostić samo uživao. Kao i ostale, i njega čekaju luksuz, posluga, visoki honorari, i možda glavna nagrada. A, ovogodišnji budžet za nagrade je, ni manje ni više nego milion evra.

2024 © - Vesti online