Sreda 21.12.2011.
04:40
Vesti

Berluskonijeva Rubi rodila devojčicu

Dobro se oseća: Mama Rubi

To je juče preneo italijanskim medijima otac bebe Luka Riso, koji je rekao da se majka i beba, teška 3,560 kg, osećaju dobro. Riso je doskoro vodio dve diskoteke u Đenovi gde je radila Rubi, koja sada ima 19 godina. On je rekao da je "nemoguće opisati" koliko je srećan zbog rođenja deteta.


Prema tužilaštvu u Milanu, Berluskoni je oko deset puta, u periodu između februara i maja 2010, plaćao Rubi za seksualne usluge, a tada je ona bila maloletnica, što je zabranjeno u Italiji.

Nisam ja!: Silvio Berluskoni

On je takođe optužen za zloupotrebu položaja pošto je izvršio pritisak na policiju u Milanu da oslobodi Rubi jedne noći krajem maja 2010. kad je privedena zbog krađe.

Berluskoni je kasnije rekao da je intervenisao da bi izbegao diplomatski incident jer je verovao da je ona rođaka bivšeg egipatskog predsednika Hosnija Mubaraka.

Rubi, koja se smatra žrtvom, uvek je demantovala da je prostituka i rekla da su proslave kod Berluskonija kojima je prisustvovala uvek bile "potpuno korektne". Berluskoni je takođe demantovao da je imao bilo kakve intimne veze sa devojkom.

Pročitajte još:

 

- Rubi: Ronaldo mi je dao 4.000 evra za seks

- Šta reklamira "Berluskonijeva maloletnica"?

- Berluskonijeva cica kod Vudija Alena?

2024 © - Vesti online