Utorak 20.12.2011.
10:46
Pulsonline

Ceca slavila slavu u kućnom pritvoru

 
Estradna diva je naizdržavanju kazne zbog finansijskih malverzacija
 

 

Naime, u vilu Ražnatovićeve na Dedinju već oko devet sati ujutru došao je monah, koji je inače Cecin ispovednik već duže vreme. On se u poseti zadržao više od dva sata, a u popodnevnim časova došao je sveštenik koji je sa najužom porodicom lomio slavski kolač i odmah nakon toga napustio dom.

Dačić neće više ići kod Cece

Predsednik SPS-a Ivica Dačić, Cecin prijatelj iz detinjstva iz rodne Žitorađe, rekao je 16. maja, kada se govorilo o Cecinom predstojećem kućnom pritvoru, da s obzirom na njegovu funkciju ministra policije više neće moći da prisustvuje njenim slavljima, kao što je to činio godinama unazad.

- Ne znam kako će da slavi rođendan u ovim uslovima, ali sigurno da mi ova pozicija ne dozvoljava baš tako lako da se viđam s nekim ljudima. Ne odričem se prijatelja, ali otkad sam postao ministar, sve se gleda dvostrukim očima. Ona je i dalje moj prijatelj, ali neću da otežavam položaj ni sebi, ni njoj. Dakle, neću više ići kod nje! - izjavio je Dačić.

Ispred Cecine kuće, osim ovih poseta, ništa nije odavalo utisak da se unutra obavljaju pripreme za proslavu. U toku dana, niko od Svetlanine familije nije se pojavio ispred doma srpske zvezde, a zanimljivo je da čak ni zaposleni u pevačicinoj vili nisu ni u jednom trenutku napustili kuću kako bi završili sve u vezi s organizacijom, osim kada su doneti hrana i piće. Kako saznajemo iz krugova bliskih pevačici, Ceca je celo popodne provela u kući sa članovima porodice, uživali su u porodičnoj atmosferi, a na kraju dana su se angažovali oko priprema dočeka gostiju.

- Krsnu slavu Ceca je nasledila od svog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana i ovo je jedan od retkih trenutaka od kada je u kućnom zatvoru da je srećna i ispunjena jer Sveti Nikola za nju ima još veći značaj od kada je počela da čita Bibliju i ostalu duhovnu literaturu, tako da joj, kako se polako približava trenutak skidanja famozne "nanogvice", religija sve više pomaže da prebrodi za nju nesumnjivo težak period - rekao je za dobro obavešteni izvor.

U prilog tome koliki je Svetlana Ražnatović vernik najbolje govori podatak da je monah Stefan Šarić nedavno za medije otkrio da je pevačica jedan od njegovih najboljih duhovnih đaka i da će Crkva uvek biti uz nju.

I Palma pozvan na slavu

Među onima koje je Svetlana Ražnatović pozvala na proslavu su Dragan Marković Palma, Gordana i Šaban Šaulić, Seka Aleksić, Mira Škorić i mnogi drugi. Ceca je odlučila da njeni dragi prijatelji i kolege dođu u večernjim satima, pa je večeru zakazala za 21 sat.


- Tvrdim da je Ceca, u duhovnom smislu, jedan od mojih boljih đaka. Poštuje moje savete kao pravi vernik. Sada je potpuno novi čovek, a oni koji je neosnovano osuđuju jednog dana srešće se sami sa sobom u nekom ćošku. Osuda nije dobra. Naravno, Crkva će uvek imati razumevanje za sve ljude, čak i za najvećeg grešnika, a kamoli za osobu poput Svetlane - rekao je Šarić.

2024 © - Vesti online