Ponedeljak 19.12.2011.
22:53
Kurir

Voditelj i novinar jeli ljudsko meso u emisiji

Pokazuju komadiće koje su skinuli sa sebe pa pojeli

Gledaocima je prikazano kako Storm i Zeno odlaze u ordinaciju kod hirurga, koji su im na operacionom stolu isekli po komadić mesa. Jednom je isečen deo sa zadnjice, a drugom deo sa stomaka. Kasnije, u emisiji, njih dvojica sede za stolom, piju vino i navodno jedu odsečene komade mesa, koje je kuvar prethodno ispekao.

"Kada me neko bude pitao odakle mi ožiljak, mogu da kažem da je Valerio pojeo komadić mene", rekao je Storm i dodao da se varaju svi oni koji misle da ljudsko meso ima ukus nalik piletini.

Mnogi su s nevericom gledali emisiju, misleći da je u pitanju samo šala i da voditelj i reporter nisu zaista jeli ljudsko meso, već neko životinjsko. Međutim, Denis Storm uveravali su javnost u suprotno.

"Sve je stvarno, sad smo i zvanično kanibali".


Prema njegovim rečima, inspiraciju za emisiju dobili su iz filma "Preživeli", koji je 1993. godine snimljen po istinitom događaju. Reč je o urugvajskom ragbi timu čiji se avion srušio u Andima 1972. godine. Oni koji su preživeli pad jeli su meso svojih mrtvih drugova dok spasioci nisu došli po njih.

2024 © - Vesti online