Nedelja 18.12.2011.
13:55
Vestionline, novosti.rs

Makabi Haifa "preotima" Stanojevića?!

Tražen - Aleksandar Stanojević

Glavni skaut šampiona Izraela Alon Harazi priznao je da taj klub već neko vreme prati rad trenera Stanojevića i da ima izuzetno mišljenje o mladom srpskom stručnjaku. On je, međutim, demantovao da Makabi pokušava da ga angažuje, iako se šuška da će trener Eliše Levi dobiti otkaz zbog rezultatske krize.

"Znamo da je Stanojević dobar trener, rezultati otkad je u Partizanu dovoljno govore o njemu", kaže Harazi i dodaje:

"Međutim, predsednik ima poverenja u Levija, zasad čvrsto stoji iza njega. Ipak nam je za četiri sezone doneo dve titule, Kup, igrali smo Ligu šampiona, Ligu Evrope. Međutim, u fudbalu ništa nije večno pa ni pozicija trenera. Svesni smo krize, zaostajemo 10 bodova u šampionatu i ako nastavimo ovako, sigurno će doći do promena. Kakvih, odlučiće predsednik kluba", dodao je Harazi.

Izraelski mediji kažu da “Levi mora da zaustavi krizu i nešto promeni, ukoliko ne želi da predsednik promeni njega”, dodajući da protiv Makabi Netanje ima poslednju šansu, jer poraz bi značio i ispadanje iz trke za titulom.

"Doveli smo 10 novih igrača reprezentativnog formata, podmladili tim i bili smo svesni mogućih oscilacija. Igrali smo dobro na početku sezone, ispali smo na penale od Genka i prokockali Ligu šampiona iako smo bili bolji rival, a Belgijanci su došli glave i Partizanu. Očigledno postoji neki problem, moramo da dovedemo još dvojicu-trojicu igrača", zaključio je Harazi koji je rekorder po broju mečeva za Makabi Haifu, a čak 89 puta oblačio i dres reprezentacije svoje zemlje.

2024 © - Vesti online