Ponedeljak 04.01.2010.
12:44
Vestionline

I Real želi Kolarova

Italijanski list piše da Real pored ponude koja se sprema za Brazilca Alešandre Pata od 62 miliona evra, koliko je Milanu plaćen i Kaka, madridski klub ima nameru da se uključi u trku i za dovođenjem beka Lacija Aleksandra Kolarova.

Pored "kraljevskog kluba", za srpskog reprezentativca se od ranije interesuje i aktuelni prvak Italije, Inter iz Milana koji je ovih dana pregovarao sa rimskim klubom, ali do dogovora ipak nije došlo.

Trener "neroazura" Žoze Murinjo čak je ponudio Davida Santonu na pozajmicu, ali mladi defanzivac je odbio da promeni sredinu.

Prema pisanju italijanske štampe, Lacio je za Kolarova odredio obeštećenje od oko 15 miliona evra, cifra koja ni za Real, ni za Inter ne bi trebalo da predstavlja problem u slučaju da žele srpskog defanzivca.

"Ne želim da pričam o mogućnosti prelaska u drugi klub. Još sam igrač Lacija, a mi u sredu imamo utakmicu sa Livornom za koju želim dobro da se pripremim", rekao je Kolarov pre neki dan.

Kolarov je u Lacio došao u leto 2007. godine iz OFK Beograda. On je do sada za rimski klub odigrao 64 utakmice i postigao četiri pogotka. Za reprezentaciju Srbije nastupio je na devet mečeva.

2024 © - Vesti online