Nedelja 18.12.2011.
13:41
novosti.rs

Radnički za Kostića traži dva miliona evra

Radnički ne namerava da se olako odrekne usluga talentovanog krila Filipa Kostića, pa je zato i zacepio cenu – dva miliona evra za 19-godišnjeg fudbalera.

Direktor kluba iz kragujevačkog superligaša Žarko Pavlović u izjavi za Novosti pojašanjava da se sa mladog Kostića interesuju i brojni evropski klubovi, te da Radnički ne želi da za male pare pojačava rivale iz srpskog prvenstva, pre svega Crvenu zvezdu i Partizan.

“Jesenas su skauti mnogih klubova pratili Kostića, ali zvanično su zainteresovani Anderleht, Groningen, Udineze i najnovije Porto. U svakodnevnim smo razgovorima sa njima i ne želimo da prodamo igrača po svaku cenu. Zato smo i postavili cenu za obeštećenje od dva miliona evra. Pa, ko voli nek izvoli“, jasan je Pavlović.

Još jedan razlog što u Kragujevcu žele da sačuvaju Kostića u ekipi je izlazak na evropsku scenu.

“Kostićeva cena može da bude samo veća kad Radnički bude igrao u Evropi. Mi želimo da ove zime dodatno pojačamo tim koji stvaramo već dve godine i nismo radi da za male pare pojačavamo konkurenciju u Srbiji. Zato smo i postavili paprenu cenu za Kostića“, dodaje direktor Radničkog u kome očigledno ne žele da se zadovolje jednom solidnom polusezonom u elitnom društvu.

2024 © - Vesti online