Nedelja 18.12.2011.
09:46
zurnal.rs

Ana Ivanović: Skot nije kao srpski muškarci

 

Ana: Sada smo oboje na stazi uspeha

Jedna od najlepših teniserki sveta već je mesec dana u Australiji. Spojila je odmor sa pripremama za novu sezonu, a sve to začinila ljubavlju sa šarmantnim golferom. Iako je njihova romansa imala period krize, od pre nekoliko meseci ponovo su zajedno i osećanja više ne kriju.


"Bio je to težak period razdvojenosti, ali je na kraju za oboje to bilo dobro. Ovde se osećam potpuno opušteno i izuzetno mi prija Adamov australijski mentalitet. Veoma je koristan u kući i kada smo zajedno stalno želi da mi pomaže i uradi mnoge stavri. To je mnogo više i drugačije od onoga što žele srpski muškarci. Nije mi još kuvao, ali je obećao večeru".

U periodu krize posle osvajanja Rolan Garosa i prvog mesta na svetu 2008. godine, Ivanovićeva je na sve načine pokušavala da se vrati u svetski vrh. Od letos je krenula u novi uspon sa trenerom Najdželom Sirsom iz Velike Britanije.

"Mnogo sam vremena provela razmišljajući najbolje načine za povratak u vrh, a i na greškama učila. Adam je bio od velike koristi, pomogao mi je savetima i podrškom jer je i sam bio u sličnoj situaciji. Sada smo oboje na stazi uspeha", kaže Ana. 

2024 © - Vesti online