Subota 17.12.2011.
18:04
Pulsonline

JK i Ceca u lezbo akciji

Odlična fotomontaža, ali i fantazija
 

Naime, na sajtu "trojka“ objavljena je fotomontaža Jelene Karleuše i Cece u situaciji u kojoj ih, sva je prilika, u stvarnosti niko nikada neće videti! Ko je i zbog čega došao na ideju da na ovaj provokativan način spoji dve velike srpske zvezde i zbog čega, za sada je ostalo nepoznato, ali sudeći prema reakcijama, posebno muškog dela publike, ova fotomontaža izazvala je mahom pozitivne komentare.


Neobična slika na internetu je predstavljena uz slogan "neka pobedi ljubav“, pa se pretpostavlja da je autor fotomontaže želeo da poruči da je krajnje vreme da pevačice zakopaju ratne sekire. Novinari su u želji da saznaju kako su same akterke ove (neslane?) šale reagovale, pozvali pevačice, ali nisu došli do komentara. Izgleda da su rešile da se od fotošopa brane ćutanjem.

Pevačice bi treba uskoro da se pojave na suđenju, pošto je prethodno ročište odloženo.


Ipak, nije zgoreg podsetiti da je Karleuša svojevremeno imala sličnu (ali verodostojnu!) fotografiju sa jednom drugom koleginicom. I dan-danas se prepričava njen blic-poljubac sa Anom Nikolić u emisiji "Amidži šou", dok Ražnatovićeva, barem u javnosti, nikada nije imala slične akcije.

2024 © - Vesti online