Subota 17.12.2011.
16:08
Vestionline

Filip Mladenović promovisan na Marakani

Filip Mladenović

"Svestan sam odgovornosti koju nosi dres Crvene zvezde, ali spreman sam da se borim za mesto u timu. Znam da je na mojoj poziciji levog beka jaka konkurencija, ali isto tako znam i da se ne plašim. Petković je sjajan igrač, ali verujem u sebe", rekao je Mladenović na današnjoj promociji u Medija centru na Marakani.

Talentovani fudbaler koji ima samo 20 godina (rođen je 1991) iskoristio je priliku i da se zahvali svom dosadašnjem klubu Borcu iz Čačka.


"Hvala ljudima iz Borca na predivnim godinama, ali dolaskom u Zvezdu ispunila mi se velika želja. Hvala i mom menadžeru Vladimiru Jugoviću, koji je presudno uticao na ovaj transfer", poručio je Mladenović, koji je zadužio dres sa brojem 25.


Generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović istakao je da je Mladenović bio velika želja trenera Roberta Prosinečkog.


"Prosinečki je zajedno sa Ivanom Adžićem još prošle sezone pratio Mladenovića i imao samo reči hvale. Drago nam je što smo ispunili trenerovu želju i nadam se da će Mladenović u našem klubu postati vrhunski igrač i reprezentativac", istakao je Stefanović.


Mladenović je već drugo pojačanje crveno-belih u zimskom prelaznom roku. Pre njega stigao je povratnik Marko Perović, a narednih dana očekuje se dolazak još nekoliko fudbalera.

2024 © - Vesti online