Petak 16.12.2011.
11:02
Kurir

Moreira: Biću trener Partizana

Doktor Mo: Volim Srbiju i volim Partizan

Portugalac Almami Moreira sanja o tome da jednog dana postane trener Partizana. Ljubimac navijača crno-belih zbog toga se upisao na Akademiju fudbala u Beogradu, a juče je položio još jedan ispit i za korak se približio ostvarenju cilja.

"Sedeti na klupi Partizana je moj san, baš kao što je to bilo i igranje u Humskoj. Tužan je način na koji sam otišao i kako su se u Partizanu odnosili prema meni, ali to ne menja moja osećanja. Volim Srbiju i volim Partizan. Drago mi je što sam bio deo istorije tog kluba, osvajao trofeje i najiskrenije im želim još mnogo titula. A koliko vidim, ide im baš dobro", rekao je Moreira.

Jedan od boljih stranaca koji je ikad nastupao u Srbiji naglasio je da kao mlađi nije zamišljao da će se baviti trenerskim poslom, ali da je vremenom zavoleo taj poziv. 

Moreira je u nabrajanju stručnjaka s kojima je najradije sarađivao izostavio Gorana Stevanovića i Aleksandra Stanojevića iz Partizana, sa kojima je Humskoj imao velikih nesuglasica.

"Ne zato što je Portugalac, ali najviše mi se sviđa Žoze Murinjo. Od trenera u Srbiji, čast je bila sarađivati s Đukićem i Jokanovićem, jer su dobri ljudi i odlični treneri", izjavio je Moreira.

2024 © - Vesti online