Sreda 14.12.2011.
19:08
Vestionline

Pešić želi Marka Jarića u Zvezdi!

Neću tako lako odustati od dovođenja Marka Jarića - Svetislav Pešić

Marko Jarić je trenutno slobodan igrač što bi olakšalo njegovo angažovanje u klub sa Malog Kalemegdana.

"Zvao sam Marka koji još namerava da igra, a ja smatram da bi ga dobro pripremio i da bi bili jedan drugom od koristi, jer se zna kakav odnos i saradnju imamo. Moje želje su jedno, a videćemo kakvi su njegovi planovi. Neću tako lako odustati, jer smatram da bi svi imali koristi od njegovog igranja za Crvenu zvezdu Beograd", rekao je Svetislav Pešić za sajt košarka.rs.

Jarić bi bio ogromno pojačanje za Zvezdu koja ove sezone beleži slabe rezultate. Nekadašnji reprezentativac je u klupskoj karijeri nosio dres grčkog Peristerija, bolonjskih Fortituda i Virtusa, da bi se 2002. godine oprobao u NBA ligi gde je igrao za Los Anđeles Kliperse, Minesotu, Memfis i potom se 2009. vratio u Evropu u redove madridskog Reala, a poslednji klub mu je bio italijanski Montepaski.

Bio je član reprezentacije Jugoslavije koja je 2001. u Turskoj osvojila evropsko zlato, da bi se godinu dana kasnije u Indijanapolisu okitio i najsjajnijim odličjem na Svetskom prvenstvu, i u oba navrata je nacionalni tim predvodio Svetislav Pešić.

2024 © - Vesti online