Sreda 14.12.2011.
20:51
Smedia, Vestionline

Šta je beskućnik uradio sa kreditnom karticom koju je pronašao?

Verovatno biste kupili hranu, piće, odeću, a možda i nekoliko ćebadi, zar ne? Definitivno ne bi odšetali do salona lepote i zatražili pedikir, zar ne? Pa, to je ono što je beskućnik Jona Trutman (27) uradio. Bez šale! Kada je pre nekoliko dana našao Masterkard na trotoaru, prva stvar koju je uradio bila je da ode na pedikir!

Kada je našao Masterkard na trotoaru, Jona je otišao na pedikir
 

Trutman je za savršeno mesto za doterivanje noktiju odabrao jedan salon u Volusija kaunti na Floridi. Pedikir mu je, sigurni, smo bio preko potreban, ali znate li šta je najgori deo ove priče? Nakon što je pedikirka završila sa ribanjem, brušenjem kandži i masiranjem stopala, ispostavilo se da je kreditna kartica ukinuta. Ispostavilo se da je mučenica odradila verovatno jedan od najneprijatnijih pedikira u svom životu - besplatno. Vlasnik salona je odlučio da podnese tužbu.

Sad, ako zaboravimo na Trutmanove noge zapekle od prljavštine i činjenicu kakav je horor morala da preživi pedikira, nekako nam se sviđa ovaj momak. Pedikir je luksuz, nešto u čemu niko od nas ne uživa redovno. Zašto sebi ne bi udovoljio bar malo? Dobro, krađa nije u redu, ali ko zna kada će opet videti unutrašnjost nekog salona. Uostalom, bolje pedikir nego četiri boce brlje, zar ne?

2024 © - Vesti online