Sreda 14.12.2011.
17:52
24sata.rs

Zaljubila se s 12, rodila sa 14, ubijena sa 17

Na prvi pogled, njihova je veza izgledala kao obična dečja ljubav iz Liverpula. Kelsi je imala 12, a Kalum 14 godina kada su se upoznali i započeli svoju romansu.

Međutim, on je već tada imao problema sa alkoholom, a čak deset puta izbacivan je iz škole. Kelsi je sledeće godine ostala trudna i 2008. godine rodila ćerku Kejtlin.

Nije mogao da podnese razvod i da "voljena" ode sa drugim
 

Međutim, njihova veza postajala je sve nasilnija. Mladić je postao kokainski zavisnik, a dobio je i tri godine zatvora zbog posedovanja kokaina i heroina. Uveren da ga Kelsi vara, Kalum se u zatvoru predozirao, a naknadno pokušao i da izvrši samoubistvo.

Po izlasku iz zatvora, 2010. godine, obnovio je svoju vezu s Kelsi, ali je nastavio da se drogira, dok je ona upisala fakultet i brinula o detetu. Kada je 2011. godine ponovo ostala trudna, abortirala je, a Kalumu je rekla da se voli drugog čoveka i da želi raskid. Šokirani mladić joj je zapretio da će izvršiti samoubistvo, zbog čega ga je ponovo primila natrag.

Nakon burne svađe koja se dogodila u aprilu, Kalum ju je fizički napao i davio, nakon čega je ostala bez svesti. Sledećeg dana je umrla u bolnici. On je prvo optužen, pa i osuđen na 16 godina zatvora zbog ubistva. O njihovoj ćerki sada brine majka nesrećne devojke.

2024 © - Vesti online