Sreda 14.12.2011.
16:06
Alo

Hulk je gej?!

Osveta bivše žene ili....?

Linda je optužbe protiv Hogana, od koga se razvela još 2007. godine, iznela i u svojoj knjizi, a ponovila ih je i prilikom gostovanja u jednoj radio-emisiji.

Linda i Hulk su bili u braku čak 24 godine, a ona mu je posle razvoda uzela čak 70 odsto imovine, odnosno nekoliko miliona dolara. Imaju dvoje dece, ćerku Bruk (23) i sina Nika (21).

Linda je objavila knjigu "Wrestling the Hulk - My Life Against the Ropes“ ("Rvanje sa hulkom - Moj život protiv konopaca“) u kojoj je opisala svoj život s Hoganom.


"Hulk mi je pocepao odeću, razbacao lampe po sobi i uhvatio me za vrat i priljubio me uz krevet tokom svađe. Plašila sam se da će me ubiti u napadu besa“, napisala je Linda između ostalog u knjizi.


Hulk je oštro reagovao i demantovao optužbe, podnoseći tužbu na 18 stranica protiv svoje bivše drage.

"Posle preludog četvorogodišnjeg razvoda, mislio sam da sam čuo sve u sudnici, ali odjednom me Linda optužuje i za zlostavljanje i svima govori da sam

Hulk sa sadašnjom ženom Dženifer

homoseksualac. Da je išta od tog istina, priznao bih. Da sam gej, prihvatio bih to, ali to je ludost. Ako je rešila da mi uništi život i karijeru, onda ću joj odgovoriti“, rekao je Hogan, koji tvrdi da je Linda najnovije optužbe iznela da bi se proslavila i zaradila nešto novca. Gorostas koji se proslavio kao kečer i profesionalni rvač, od 2010. je u braku sa Dženifer Mekdenijel. Glumio je u više od 30 filmova, uglavnom komedija i parodija.


Zanimljivo je i to što se oglasio i prozvani Brutus Bifkejk Berberin, koji je takođe najavio da će tužiti Lindu.
 

"Poznajem Lindu i Hulka više od 40 godina. Nije fer to što ona pokušava da uništi naše karijere. Hulk je veličanstvena osoba koja zaslužuje da bude srećna".

2024 © - Vesti online