Utorak 13.12.2011.
22:38
B92

Uhapšen predsednik FK Novi Pazar

Bojan Radovanović u Novi Pazar doveo igrače i finansijske afere

Prema nezvaničnim informacijama, Radovanović je uhapšen pod sumnjom da je dizao kredite koristeći falsifikovanu dokumentaciju, odnosno, da je kao garanciju za podignute kredite pod hipoteku stavljao objekte koji nisu u njegovom vlasništvu.

Portparol FK Novi Pazar Redžep Korać rekao je da su u ovom superligašu "iznenađeni i zatečeni" zbog hapšenja predsednika Bojana Radovanovića.

"Vest o hapšenju predsednika Radovanovića iznenadila je i zatekla sve u klubu i to je jedino što mogu da kažem u ovom trenutku", rekao je Korać radiju "Sto plus".

Predsednik FK Novog Pazara Bojan Radovanović, koji je na toj funkciji zamenio Rasima Ljajića, doskora je bio prvi čovek beogradskog BASK-a. On je tokom leta postao predsednik FK Novi Pazar kada je odlučio da iz BASK zajedno sa nekoliko najboljih igrača tog kluba pređe u Novi Pazar koji je zaigrao u Superligi.

Za Radovanovića se vezivala i afera sa Diplomatsko-stambenim preduzećem (DIPOS), u kojem je pre pet godina neko vreme bio pomoćnik direktora. Policija je nekoliko meseci istrazivala veze Radovanovića sa brojnim firmama koje su na čudan način dobijale novac od ove firme kao i da li je i kako novac prebacivan na račune FK BASK čiji je bio predsednik.

2024 © - Vesti online