Utorak 13.12.2011.
12:38
Alo

Koko maže testise ljubimcu na plaži!

Koko i njen ljubimac Spartak u zagraljaju
 

"Kad mi Spartak sedne na lice, ja to zovem grljenje guzom. Na taj način mi govori koliko me voli. Čak mi ni ne smeta što me njegovi testisi tada udaraju po licu“, napisala je Koko na "tviteru".

Ona Spartaka vodi na letovanja i zimovanja. Koko ima preko 200.000 pratilaca na "tviteru" i redovno objavljuje svoje razgolićene fotke. Čak je i za sebe izmislila "cica utorak", "mokru sredu" i "tanga četvrtak", tematske dane po vrsti fotografija koje objavljuje. Ako je suditi po fotkama, izgleda da će i Spartak dobiti svoj dan: "Pogledajte samo mog ljubimca kako je pokazao intimne delove tela! On voli da se fotografiše, kao i ja“, ponosna je Koko.


Bivša "Plejbojeva" zečica je letos bila u Evropi, gde je sa suprugom promovisala novu sezonu serije "Zakon i red". U jednom intervjuu se pohvalila da je poreklom iz Srbije.

"Znate li da sam ja iz Srbije? Moja baka je odatle“, poručila je jednoj novinarskoj ekipi iz Hrvatske. U razgovor se ubrzo umešao njen muž Ajs Ti, rekavši joj: "Ćuti, ubiće te". Ona je na svom sajtu navela da je Jugoslovenka.


Koko i Ajs Ti su se venčali 31. decembra 2001. u Las Vegasu. Prognoziran im je kratak i buran brak. Ipak, uspeli su da ostanu zajedno 10 godina i 4. juna ove godine obnovili su bračne zavete. U jednom intervjuu, Koko je priznala da je stavila implante u grudi, ali je demantovala da je povećavala zadnjicu.

2024 © - Vesti online