Ponedeljak 12.12.2011.
21:18
Večernje novosti

Nata i Saša: Nismo u vezi

Na početku radne nedelje tresla se estrada. Pop pevačica Nataša Bekvalac je navodno našla dečka, i to pevača Sašu Kovačevića. Kako bi stali na put ovim glasinama, pošto su, kako su objavili srpski tabloidi "prošlog petka uhvaćeni u ljubavnom zanosu“ u jednom novosadskom klubu, Saša i Nata su demantovali tvrdnje da se među njima rodila ljubav.

Demantuju vezu: Saša i Nataša

- Priča o mojoj vezi sa Sašom je obična izmišljotina i budalaština. Saša je u društvu svog menadžera došao u Novi Sad. Imao je ideju o našoj muzičkoj saradnji i doneo mi je da preslušam nekoliko pesama. U lokalu u koji idem svakodnevno, a na zahtev i skandiranje publike otpevali smo nekoliko pesama. U tome ne vidim ništa senzacionalno, ni loše i nema nimalo prostora za bilo kakve priče ove vrsta – rekla je Nataša za "Novosti".

Da lepa Nata nema ništa sa kolegom i da su se sporne večeri samo provodili kao dobri drugovi potvrdio je i Saša.

- Svašta – iznenadio se Kovačević kada su da novinari pitali da li je u vezi sa Bekvalčevom.

- Nataši sam doneo nekoliko pesama za koje mislim da su za nju. Rekla mi je da je ostala bez auta i nije mogla da dođe za Beograd u moj studio. Otpevali smo nekoliko dueta na zahtev publike i to je sve. Bezveze je konstruisati takve priče i tek sad mi je jasno da sve što se o njoj piše nije istina. Nadam se da ćemo Nataša i ja sarađivati zato što je cenim i kao čoveka i kao muzičara, objasnio je Saša.

2024 © - Vesti online