Ponedeljak 12.12.2011.
16:56
Vestionline, novosti.rs

"BBB" napravili skandal na Mamićevoj konferenciji

Navijači mu ne daju da radi "svoj" posao - Zdravko Mamić

Prvi čovek Dinama Zdravko Mamić sazvao je konferenciju za medije kako bi javnosti objasnio kritičnu situaciju u kojoj se našao klub koji predvodi, kada su u centar pažnje neočekivano stigli navijači "modrih“ koji su upali, izvređali Mamića i od njega tražili odgovore na ključna pitanja vezana za poslovanje Zdravkovog sina Marija i njegove menadžerske poslove!

Mamić kad ih je ugledao odmah im je poručio da "nemaju pojma koju su mu uslugu učinili svojim dolaskom jer ste otkrili ko stoji iza vas“.

"Gledajte, momci, možete ostati tu, ali vi novinari odlučite ko postavlja pitanja. Ovo je konferencija namenjena novinarima", procedio je Mamić.

Ali grupa momaka nije marila za Zdravkove napade nego je, kako prenose hrvatski mediji, pitala: "Zašto si kukavica? Odgovori ako ti je teško. Dosta je terorizma. Zašto si lagao da tvoj sin nije menadžer Dinamovim igračima? Ko je Miličević i šef nabavke"?

Prvi čovek Dinama nije davao odgovore na pitanja, ali se prema svom poznatom temperamentu upustio u raspravu sa navijačima.

"Ti si jedna kukavica i lažov. Neću tako da razgovaram sa vama. Ne date mi da radim svoj posao“, vikao je Mamić.

"Gotov si. Na kolenama si. Ulizice će pobeći od tebe. Svi su služili oko tebe, ali sada si se skroz upropastio. Jedva čekamo da izađeš iz kluba", bile su samo neke od rečenica upućenih Mamiću, uz mnoštvo psovki i pogrdnih reči...

2024 © - Vesti online