Ponedeljak 12.12.2011.
12:00
K.N. - Foto:

Pošiljka konačno na odredištu

Aleksandar sa majkom Ljiljanom

Ovog puta je, pored raznih vitamina, čajeva, kutije leka "coenzdžm lj10" i poklona u vidu garderobe, uputila i 100 evra.


- Još jednom nas je ova divna devojka oduševila. Kada je poslala paket, pošto je bio težak, nisam imala novca da ga podignem, pa je on vraćen pošiljaocu. To je nije pokolebalo i ona nam je narednog puta, pored paketa, poslala i novac da podignemo. Da ne govorim koliko nam je korisnih stvari poslala, još pri tom i donaciju! Acu i mene je to duboko ganulo hvala joj do neba na svemu - rekla je Ljiljana Čolić, koja ne bira poslove ni leti ni zimi kako bi zaradila koji dinar za sebe i sina.


Nije zaboravila Ljiljana ni ostale dobrotvore, koji Aleksandru šest godina redovno pomažu.


- Takođe bih se zahvalila i svim ostalim plemenitim čitaocima "Vesti" koji su uz nas tako dugo, šaljući mom Aci lekove "conezdžm lj10" i "buspar", bez kojih ne može nijedan dan. I sve druge vrste pomoći, koje su nam u kritičnim trenucima dolazile, bile su kao dar sa neba - zaključila je majka Ljiljana.
 

POZIV DONATORIMA 

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br.: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online