Nedelja 11.12.2011.
14:09
Vestionline

Ramos: Ovaj poraz najviše boli; Ćavi: Mnogo smo superiorniji

Naravno bilo je i svađanja kako dolikuje El Klasiku

Madriđani su ovako zabeležili prvi poraz na svom stadionu ove sezone i sada imaju isto bodova kao i Barselona, s tim da imaju i meč manje.

Španac je posle meča rekao da ga neuspeh u derbiju sa najvećim rivalom najviše boli, ali je čestitao Kataloncima na pobedi.

“El klasiko“ je uvek poseban i poraz u tom meču najviše boli, a posebno kada je pred sopstvenom publikom. Ušli smo sa velikim entuzijazmom u duel, imali smo priliku za 2:0, ali nismo imali sreću koja nas je pratila u drugim utakmicama. Oni su iskoristili svoje šanse i pobedili, odigrali su sjajan meč i treba im čestitati", izjavio je Ramos i dodao da ovaj poraz moraju što pre zaboraviti.

"Liga nije gotova i još mnogo bodova je u igri. Život ide dalje. Imamo utakmicu više i ako pobedimo za vikend Sevilju, bićemo prvi na tabeli", rekao je Serhio Ramos.

Njegov saigrač iz odbrane Pepe smatra da bi sve bilo drugačije da je Ronaldo pogodio za 2:0 u prvom delu igre.

"Imali smo šansu da povećamo vođstvo, ali Ronaldo nije uspeo da pogodi, tako da mislim da nismo imali sreće. Za razliku od nas, Barsa je imala sreće i to je odlučilo meč. Naravno da nas boli ovakav poraz pred našim navijačima, ali ne odustajemo od borbe za prvo mesto na kraju sezone i titulu", zaključio je Pepe. 

Ćavi smatra da je Barselona novom pobedom nad najljućim rivalom dokazala da je za klasu bolja.


"Bili smo mnogo superiorniji u odnosu na Real. Želeli smo da budemo hrabri jer smo znali da drugačije ne možemo do trijumfa. Daleko smo ispred njih“, rekao je Ćavi.

2024 © - Vesti online