Nedelja 11.12.2011.
12:14
Svet

Prvi glas Srbije: Ispao Filip Mitrović!

Filipa iznenadili glasovi publike
 

"Nisam očekivao da ću se naći u duelu i savladala me je trema. Desilo se šta se desilo, i eto.. Svaka reč žirija je bila na mestu, zahvalan sam im na svim sugestijama i savetima. Posvećujem se muzici, ona je moj život. Od finalista ne bih nikoga mogao da izdvojim kao favorita, jer su svi moji prijatelji i pre svega veoma dobri ljudi" - rekao je Filip.

Pogledajte jedan od nastupa ovog momka.


Davor Jovanović je bio isuviše tužan zbog Filipove eliminacije da bi slavio prolazak u sledeće finale.


"Sutra ću misliti o sebi, večeras sam u šoku zbog Filipa. Volim ga kao brata, mnogo mi je žao što je ispao", izjavio je Davor. A sve je, kao i obično počelo hitom koji su finalisti izveli zajedno, a ovaj put izbor je pao na „Celu noć i celi dan“ grupe MVP. Igoru, Neveni, Davoru, Aleksandru i Filipu na sceni su se poridružili i članovi žirija koji nisu mogli da odole dobrom ritmu i odličnom izvođenju ove popularne pesme od strane njihovih pulena. Trema je uspešno razbijena, a onda je došlo vreme za za ono najvažnije.


Posle nastupa hrvatske pop zvezde Nine Badrić, voditelj Andrija Milošević saopštio je rezultate glasanja. Glasovi publike u sledeću emisiju direktno su poslali Nevenu Đorđević, Aleksandru Dabić i Igor Terzija. U duelu su svoju šansu tražili Filip Mitrović s pesmom "Ako to se zove ljubav" Tonija Cetinskog i Davor Jovanović uz "Slučajno" Kikija Lesandrića . Tešku odluku saopštio je Saša Milošević Mare, rekavši da iz "velike četvorke" ispada Filip Mitrović. Fantastičnu četvorku Prvog glasa Srbije čine Davor, Nevena, Aleksandra i Igor i oni će sledeće subote 18.decembra pevati za superfinale!

2024 © - Vesti online