Subota 10.12.2011.
13:37
Press

Vozač pokosio devojku, putnik ga pretukao

Foto: Ilustracija
 

A. S, koja se najverovatnije vraćala iz škole, pokušala je da pretrči ulicu dok je semafor pokazivao crveno svetlo za pešake. U tom trenutku na nju je naleteo privatni autobus, piše "Press."

"Bilo je strašno, autobus je devojku odbacio nekoliko metara. Od siline udara nesrećna devojka završila je na pešačkom ostrvu. Ovde je semafor nesinhronizovan. Dok je u jednom pravcu crveno, za vozila je još uvek zeleno svetlo. Upravo ju je udario taj autobus koji je išao ka gradu. Bila je sva krvava, ali je mogla da priča kad je došla Hitna pomoć", ispričao je jedan od očevidaca.

Posle saobraćajne nesreće nastavljena je drama u autobusu. Naime, kako su rekli očevici, plavokosi mladić, star oko 25 godina, vidno iznerviran onim što se dogodilo, napao je vozača i brutalno ga pretukao.

"Mladić je odmah posle udesa nasrnuo na šofera, iako ovaj nije kriv za nesreću, jer je ta devojka pretrčavala dok je bilo crveno svetlo na semaforu. Počeo je pesnicama da ga udara u glavu, psovao ga je i vikao: "Hoćeš da je ubiješ?" Kada ga je premlatio, izleteo je iz autobusa i pobegao. Vozač je zadobio povrede glave", rekao je za list jedan od očevidaca.

Ubrzo nakon nesreće na mesto događaja stigle su ekipe Hitne pomoći i policije. Lekari su ukazali neophodnu pomoć povređenoj A. S., koja je u svesnom stanju prebačena u Urgentni centar, gde je konstatovano da ima kontuziju glave. Na istom mestu završio je i vozač M. G., kome su lekari ustanovili povrede čela i nosa.

2024 © - Vesti online