Petak 09.12.2011.
23:32
Vestionline

Luiđi del Neri preuzima zagrebački Dinamo?

Kandidat za klupu "modrih" - Luiđi del Neri

Čelnici šampiona Hrvatske uručili su otkaz dosadašnjem treneru Krunoslavu Jurčiću nakon sramotnog poraza od Liona (1:7) u poslednjem kolu Lige šampiona, a javnost je već počela sa licitiranjem imena novog trenera.

Del Neri je tokom karijere predvodio Kjevo iz Verone, Sampdoriju, Atalantu, Juventus, a prema rečima menadžera Marka Naletilića, ni sam trener ne bi imao ništa protiv dolaska u Zagreb.

"Siguran sam da bi moj veliki prijatelj Luđi del Neri sigurno preuzeo Dinamo u slučaju ponude. Hrvatski šampion je poznato ime u Evropi, i samim tim predstavlja veliki izazov za trenere", rekao je Naletilić, koji je pretprošle sezone posredovao u dolasku Eduarda Reje u splitski Hajduk.

Potraga za trenerom i predsednikom Dinama na internet oglasima

 

Šaljivdžija je na internet stranici za oglase ponudio posao za trenera i predsednika zagrebačkog kluba. Vrsta zaposlenja: sezonski, volontiranje. Nudi se stimulativna primanja, ugovor na duže od 30 dana, multikulturalna sredina u srcu Maksimira, tako glasi oglas za trenera Dinama koji je postavio nepoznati šaljivdžvija na internet stranici za oglase, gde je ponuđen i posao za novog predsednika kluba.

 

Zanimljivo je kako je šaljivdžija opisao šta sve očekuje novozaposlene u klubu. Od novog trenera se očekuje da samostalno organizuje klupski (ne)rad i svakodnevno provera životne navike fudbalera: da li su svi igrači u 22 sata u krevetu i da li su oprali zube. Zatim da rešava njihove životne probleme i poteškoće, kao i da pribavlja radne dozvole i organizuje kurs hrvatskog jezika, prenosi hrvatski 24 sata.

2024 © - Vesti online