Nedelja 03.01.2010.
10:51
Vestionline

Žena voli od svakog muškarca po malo

Malo više od 70 odsto žena uz sebe ima muškog prijatelja na kojeg uvek može da računa. Međutim, različiti tipovi muških prijatelja su dobro došli svakoj dami jer svaki nudi nešto drugačije.


Šarmer je tako tip muškarca koji će momentalno podići raspoloženje, udeliti koji kompliment i brzopotezno zabaviti. Njegovo dodvoravanje omekšava ženske crte lica u zadovoljan osmeh, a uz to pruža i savršen uvid u psihološki profil muškaraca poput njega.


Iskrena ženska prijateljstva neretko završe neprijateljstvom, a muškarci bez okolišanja i vređanja osećaja mogu da kažu kako drugi muškarci razmišljaju i najvažnije - kako vide ženu.
 

Štreber je takođe tip prijatelja kojeg je dobro imati jer razvija širu i potpuniju sliku o muškom rodu, a i pomaže ženama da shvate jednostavno logičko razmišljanje većine muškaraca. Uz to, njegove tehničke sposobnosti nauče ponešto i o svetu izvan onog društvenog.
 

Pustolov i ekscentrik su prijatelji koji stvaraju uspomene. Uz žene probijaju svoje granice i iskuse ono što nikada nisu ni razmišljale da bi mogle. Mada njih nije lako zauzdati jer im treba puno prostora, odlični su zabavljači.

2024 © - Vesti online