Četvrtak 08.12.2011.
10:22
Alo

Radikali u koalciji sa DS-om i SPS-om

Radikali podržali demokrate i socijaliste u opštini Žabari
 

Kako za "Alo" tvrdi Boban Milošević, predsednik opšinskog odbora G17 plus, na jučerašnjoj sednici Skukpštine opštine sa javnih funkcija razrešeno je petoro njihovih kadrova, a na mesto savetnika predsednika opštine imenovan je radikal Veroljub Micić, dok su ostale funkcije podelili predstavnici vladajuće koalicije DS-SPS-PUPS.

Najnoviju “lokalnu ljubav” radikala i demokrata G17 plus okarakterisao je kao “protivprirodni blud”!

- Očigledno da nas bivši funkcioneri JUL-a, okupljeni u novoj-staroj koaliciji, vraćaju u devedesete, jer nisu spremni da prihvate brži razvoj Žabara i da menjaju sebe radi opšteg interesa i izlaska iz kruga nerazvijenih opština. Izgleda da je na sceni protivprirodna blud onih koji na rečima žele u Evropsku uniju i onih koji žele da Srbija ima granice Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica - stoji u saopštenju G17 plus.
 

Za smene savetnika predsednika opštine, zamenice predsednika Skupštine opštine, direktora i predsednika UO Direkcije za izgradnju, te direktora Narodne biblioteke i dva člana opštinske izborne komisije, pored vladajućih stranaka, juče je glasalo i pet odbornika SRS-a.

- Ove smene su bile nužne jer su predstavnici G17 plus podrivali vladajuću koaliciju, radili protiv DS-a i SPS-a... Zato smo morali da presečemo i G17 više nije učesnik u vlasti! Za smenu jesu glasali i odbornici SRS-a, ali na svoju inicijativu, niko ih na to nije primorao - objašnjava za "Alo" Momir Blagojević, predsednik Skupštine opštine Žabari iz Demokratske stranke.

2024 © - Vesti online