Četvrtak 08.12.2011.
12:00
K. N. - Vesti - Foto:

Malinovići, nismo vas zaboravili

Ovu pomoć prosledio je njegov prijatelj Duško zajedno sa kratkim pismom u kome između ostalog piše: "Ovaj dar šalje moj kolega sa posla, Indijac, koji je kao i ja već slao priloge Malinovićima. Želimo im sve najbolje i da ih zdravlje i sreća prate."

Ova porodica, o kojoj su "Vesti" poslednji put pisale pre osam meseci, živi u napuštenoj osnovnoj školi gde su smeštene izbeglice, sada već u znatno manjem broju, ali i najtežem položaju.

U srcu Indijca: Porodica Malinović


 

Glava porodice Nedeljko Malinović, nadničeći izdržava suprugu Dragicu i sinove, osmogodišnjeg Nikolu, 10-godišnjeg Zorana i 13-godišnjeg Nemanju, zbog čega vrlo često oskudevaju u svemu.

Znajući tu gorku činjenicu kao i to da zima kuca, zbog čega je teško naći posao u nadnici, ovi dobročinitelji slali su im u ovo vreme pomoć da bi ih bar malo obradovali i pomogli.


Novinari Humanitarnog mosta proslediće donaciju u Kolektivni centar u Bjelovcu, kako bi Malinovići spremno dočekali predstojeće praznike.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br.: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online