Sreda 07.12.2011.
12:57
Vestionline, sportske.net

Janković: Boli dominacija Partizana

Boško Janković: Zvezdi treba pomoć

Naterao je ljude iz Đenove da mu ponude novi ugovor, ali pod njegovim uslovima. Uz to, vratio se i "Orlovima", pa je jedna karijera koja je mnogo obećavavala dobila novi zamah.

Boško Janković kaže za sportske.net da bi jednog dana ponovo mogao da obuče Zvezdin dres, ali da rano  pričati o tome, tek mu je 27 godina.

"Čeka me još mnogo posla u Evropi. Moje srce je na Marakani. Imam želju da se jednog dana vratim. Videćemo šta se dogoditi u narednom periodu, ali kada kucne čas za povratak u Srbiju neću dugo razmišljati. Mislim da bih tada svojim iskustvom mogao da pomognem. Zvezdi treba pomoć. Nema trofeja i to nije normalno. Nije realno da Partizan četiri godine uzima titulu. Veliki je to udarac za sve zvezdaše. Iskreno, boli me ta dominacija Partizana i verujem da će joj brzo doći kraj", rekao je Janković. 

Srbi se nerado sećaju "Marasija", kada je utakmica između Italije i Srbije prekinuta zbog divljanja navijača. Kakva je slika o nama, nakon svega što se dešavalo?

"Nije se promenila. Oni su znali i pre Đenove ko smo i šta smo. Mnogo nas zezaju, nazivaju nas svakakvim imenima. U emisijama zbijaju šale na naš račun. Međutim, konkretno posle te sporne utakmice koja nije ni odigrana, nisu se puno bavili nama. Uzeli su tri boda bez borbe i ostvarili svoj cilj. To vam je klasičan italijanski način razmišljanja. Dobili su ono što su tražili i apsolutno ih ne zanima šta je tome prethodilo i kakve su posledice", rekao je Janković.

2024 © - Vesti online