Sreda 07.12.2011.
09:52
Alo

I Goca Tržan ide u "Parove"

Okušava se u još jednom rijalitiju: Goca Tržan
 

Da stvar bude još zanimljivija, kako "Alo" saznaje od izvora bliskog produkciji TV "Hepi", pevačica je pregovarala sa čelnicima te televizije za ulazak u rijaliti "Parovi". S obzirom na to da je Tržanova javno prošetala novog dečka, pretpostavlja se da će sa njim i ući u taj šou, koji uskoro počinje.
 

- Razgovarali smo sa mnogim poznatim ličnostima. Ko ulazi u rijaliti i dalje je tajna, ali je sigurno da će gledaoci biti oduševljeni izborom – kažu u produkciji Televizije "Hepi".
 

Bivša gospođe Marinković kaže da ne planira da uđe ni u jedan rijaliti šou, ali da postoji mogućnost da se predomisli.
 

- Ući ću u rijaliti ako mi daju 100.000 evra - izjavila je Goca.
 

I ove sezone, učesnici će uživati u vili Laneta Gutovića i imaće na raspolaganju sve što požele, od posluge do pedikira, frizera, masera, a o iću i piću da i ne govorimo. Za sada se još drži u tajnosti kolika će biti glavna nagrada, ali, kao i prethodne sezone, i ove će takmičari morati da se bore za povećanje glavne nagrade tako što će izvršavati zadatke koje će im produkcija zadavati.
 

Podsećanja radi, u prvoj sezoni "Parova" glavnu novčanu nagradu osvojili su karatista Miloš Vuković i njegova tadašnja devojka Zorica Dukić, a za dlaku je 250.000 evra izmaklo pevačici Slađani Delibašić i njenom dečku Igoru Matiću.

2024 © - Vesti online