Utorak 06.12.2011.
18:24
Beta

Snimaće nas u liftovima

Zgrade u Beogradu koje se nalaze u sistemu održavanja JP "Gradsko stambeno" u naredne dve godine dobiće video-nadzor u liftovima
 

Prva faza projekta obuhvatiće uvođenje video-nadzora u lift kućice sa ciljem podizanja kvaliteta usluga dodatnom kontrolom servisa i popravki liftova, piše u saopštenju.

Takođe, realizacijom projekta, kako je navedeno, biće ispoštovani svi normativni standardi i međunarodni propisi koji se odnose na bezbednost liftova, uključujući i stvaranje preduslova za audio-vizuelnu komunikaciju sa osobom zaglavljenom u liftu.

Kako je saopšteno, pismo o namerama između JP "Gradsko stambeno" i Telekoma Srbija o uvođenju video-nadzora u mašinske prostorije liftova potpisano je danas u Beogradu. Saradnja ta dva preduzeća podrazumevaće projektovanje, razvoj i realizaciju video-nadzora liftova preko internet protokola, piše u
saopštenju.

Pismo o namerama potpisali su direktor JP "Gradsko stambeno" Slobodan Miljković i direktor Direkcije za komercijalne poslove kompanije "Telekom Srbija" Vladimir Lučić.

2024 © - Vesti online