Subota 02.01.2010.
18:11
Vestionline

Hasanefendić: Francuzi, pa svi ostali!

"Trudićemo se da iz svake utakmice izađemo kao pobednici. Igraćemo kao da je svaka utakmica finale, jer će na prvenstvu svi protivnici biti veoma jaki i veoma izjednačeni", rekao je Hasanefendić na okupljanju reprezentacije u Beogradu, uoči puta na pripreme u Kranjsku Goru.

Ekipa će trenirati u Kranjskoj Gori, zatim će odigrati kontrolne utakmice 6. januara sa Slovenijom i dva meča sa Francuskom, 10. januara u Tulonu i 12. januara u Marseju.

Reprezentacija Srbije vratiće se ponovo u Beograd 13. januara i pre polaska u Austriju odigraće još jednu kontrolnu utakmicu 16. januara sa Egiptom.

"Treba da budemo spremni i hladne glave, a da u utakmice ulazimo sa najvećom željom i učinimo sve da pobedimo. Verujem da će prvenstvo biti veoma interesantno. Moramo da završimo pripreme kako smo planirali. Imaćemo malo treninga, možda to nije adekvatno, ali tako je sada u rukometu. Previše je obaveza, veliki ritam... ni druge reprezentacije neće imati više vremena", rekao je Hasanefendić za agenciju "Beta".

Evropsko prvenstvo održaće se od 19. do 31. januara u Austriji, a selekcija Srbije u Grupi B igra sa reprezentacijama Islanda, Danske i domaće Austrije.

2024 © - Vesti online